Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Herra Cannellonin sirkus" by Tuula Pere ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Herra Cannellonin sirkus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Herra Cannellonin sirkus
  • Author : Tuula Pere
  • Release Date : January 15, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 56078 KB

Description

Herra Cannellonin nukkavierun sirkuksen toimilupaa uhkaa lahjomattoman virkamiehen, Maximillian Knappin erityistarkastus.

Sirkustirehtöörin rouva Rosita löytÀÀ itsestÀÀn uusia kykyjÀ ja kÀynnistÀÀ uhkarohkean Operaatio Hannibalin. Karavaani on saatava yhdessÀ yössÀ Alppien yli, sillÀ toisella puolella odottaa ratkaisu tyhjÀn kassalippaan ongelmaan.

Rakkaan sirkuksen pelastamiseen osallistuvat omien erityistaitojensa mukaan niin uskollinen voimamies Budo von Bismarck kuin kÀÀrmenainen Kleopatra. Vauhdissa on mukana koko sirkuksen vÀrikÀs vÀki, eikÀ Puolentoista basson esityskÀÀn jÀtÀ ketÀÀn kylmÀksi.

Herra Cannellonin sirkus on ilmestynyt myös englanniksi nimellÀ The Circus of Mr Cannelloni. KÀÀnnöksen on tehnyt PÀivi Vuoriaro.

Kirjoittaja Tuula Pere on helsinkilÀinen lakimies, joka on työnsÀ ohessa julkaissut useita lastenkirjoja ja runoja. HÀn on toiminut monipuolisesti useissa suurissa teollisuusyrityksissÀ mm. konsernin viestintÀjohtajana, markkinointijohtajana, henkilöstöpÀÀllikkönÀ ja lakimiehenÀ. Parhaillaan Tuula Pere viimeistelee sananvapauskysymyksiin liittyvÀÀ vÀitöskirjaansa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessÀ tiedekunnassa.

Kirjan kustantaja Wickwick on suomalainen lastenkirjoihin erikoistunut kustantamo. Se julkaisee lasten kuvakirjoja, romaaneja ja runoja. Teosten lÀmmin ja suvaitsevainen maailmankuva luo rauhallisen taustan satuelÀmyksille, jotka ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisille.


Download Ebook "Herra Cannellonin sirkus" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Herra Cannellonin sirkus" by Tuula Pere ~ eBook PDF Kindle ePub Free"