Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Iubirea de odinioara" by Sherryl Woods # Book PDF Kindle ePub Free

Iubirea de odinioara

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Iubirea de odinioara
  • Author : Sherryl Woods
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2706 KB

Description

SERIA „CHESAPEAKE SHORES“
Când ultimele sale două producÈ›ii teatrale sunt eÈ™ecuri îngrozitoare È™i relaÈ›ia cu mentorul ei capricios se destramă, scriitoarea Bree O’Brien părăseÈ™te Chicago È™i teatrul unde sperase să-È™i facă un nume È™i se întoarce acasă. Deschiderea Florăriei de pe Corso promite să-i aducă o nouă provocare È™i un alt fel de împlinire.
Dar nu totul este pașnic și liniștit în Chesapeake Shores, având în vedere că Bree se află pe picior de război nu doar cu înstrăinata ei mamă, ci și cu fostul iubit. Jake Collins are o mulțime de motive să vrea ca Bree să nu mai facă parte din viața lui, dar nici unul nu este la fel de puternic ca unicul motiv pentru care își dorește ca ea să rămână: nu a reușit nici o clipă să o dea uitării.
Și poate că Jake ar izbuti să treacă peste rănile trecutului dacă ar È™ti cu siguranță că Bree nu va pleca din nou din Chesapeake Shores – dar oare aÈ™a se va întâmpla? ÃŽnsă singura modalitate de a afla asta este să își asume riscul de a o iubi necondiÈ›ionat, încă o dată, pe femeia care odinioară i-a frânt inima.
„O lectură surprinzător de plăcută, ce îi va face pe cititori fani convinÈ™i ai seriei care a debutat spectaculos cu Golful visurilor.“
Publishers Weekly
Sherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste È™i mystery, foarte apreciate de cititori È™i critici. Seria „Chesapeake Shores“ a fost ecranizată într-un serial de televiziune, aflat deja la al patrulea sezon.


Download Books "Iubirea de odinioara" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Iubirea de odinioara" by Sherryl Woods # Book PDF Kindle ePub Free"